TARGONCABÉRLÉS KEZELŐVEL

NEHÉZGÉPMOZGATÁS

GÉPSZÁLLÍTÁS


Referenciáink:

Az alábbi cégeknél már sikerrel bizonyítottuk szakértelmünket a gépszállítás, cégköltöztetés, speciális gépmozgatás területén. Reméljük Önt is nemsokára ügyfeleink között köszönthetjük!

Sodexho

„ Cégünk a Geszterédi Kft-vel, 2011. év márciusában került kapcsolatba amikor, két szinten, összesen 800 nm-en elhelyezkedő, 20 irodából álló irodáink felújítását végeztük. A felújítást négy lépésben, péntek 13 órától hétfő reggel 06 óráig kellett teljesíteni, úgy hogy a hétfőn megérkező dolgozók munkájukat akadály nélkül, ott folytassák ahol péntek délután befejezték.
A Geszterédi Kft. szakembereinek munkája az irodabútorok szétszerelése, mozgatása, illetve az irodákban található kiegészítők ( virágok, képek, fogasok, függönyök) eltávolítása, majd az iroda felújítását követő visszarendezés volt.
Munkájuk minőségét kollégáim visszajelzései tükrözik a legnyilvánvalóbban:
„A Geszterédi Kft. szakértelme hű volt szlogenjükhöz, miszerint - ha kell, széket titkárnőstől - szakértelmüket ezúton is köszönöm”
- Komlós János, üzemeltetési vezető

  • „Minden rendben van” - Mészáros András, Education & Seniors igazgató
  • „Tökéletes minden” - Sipos Balázs, beszerzési igazgató
  • „Profik vagytok” - Tóbiás Ákos, pénzügyi igazgató
  • „Le a kalappal, patent minden” - beszerzési dolgozók
  • „Minden rendben van” - kontrolling dolgozók
  • „János, ismét a tőled megszokott teljesítményt nyújtottad, add át köszönetem a felújításban résztvevő vállalkozóknak” - Németh László az e-factory irodaház tulajdonosa
  • „Nem is gondoltam volna, hogy ilyen profi módon végzik el, minden rendben” - Borókné Tömösváry Lilla, Health Care igazgató

"Évekkel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a Geszterédi Kft-vel.
Rendszeresen őket bízzuk meg a nagyértékű gépeink targoncával történő le- és felpakolásánál, valamint
azok helyremozgatásánál.
Szakértelmükkel és hozzáállásukkal maximálisan meg vagyunk elégedve." - Venczel István, szervizvezető

Camillion „Ajánlottam Önöket egy másik Kft. költöztetéséhez is. Miért?
Cégük tevékenységével maximálisan meg voltam elégedve. A gépek, eszközök, anyagok mozgatását gyorsan, szakszerűen végezték. Az értékes gépek biztonságára folyamatosan ügyeltek. A szállítás során elsődleges szempont volt a termelés mielőbbi újraindítása.
Mindezek felett, az egész folyamatot nyugodtan, jó légkörben végezték el, ami átragadt ránk is, ezzel nagymértékben csökkentve a feszültséget.” - Turi Péter, ügyvezető
Magna Exteriors & Interiors
"A Geszterédi Kft.-t mint megbízható, gyors és segítőkész partnerként ismertük meg. Már meglévő gyártósorunk precíz áthelyezését kellett külső segítséggel megoldanunk. A feladat keretében nagy értékű, prémium kategóriás autóalkatrészek gyártására alkalmas berendezések áthelyezését oldotta meg a cég végtelen profizmussal. Minderre összesen az éjszakai műszak állt a rendelkezésükre és annak ellenére hogy a területen más kivitelezési munkálatok is folytak, semmilyen problémát nem tapasztaltunk, a gépáthelyezés időre készen volt. Bátran tudom jánlani mindenkinek a Geszterédi Kft-t, mivel az elvárt szakmai hozzáértést és a kellő rugalmasságot tudták bitosítani az átmozgatás során. Amennyiben ilyen jellegű munkálatokra lesz szükségünk, ismét őket fogjuk választani."
-  Dániel Kovács, Magna Exteriors & Interiors